Mariopisz Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Witam . Dwuletni syn mi coś ponaciskał i nie mogę dojść gdzie i co , a mianowicie centralny z kluczyka ( alarm cobra) zamyka wszystkie drzwi a otwiera tylko kierowcy , musze za każdym razem wchodzić do samochodu i z palca naciskać ręczne otwieranie .Nie mogę nigdzie się doczytać na temat takiej sytuacji. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Witam . Dwuletni syn mi coś ponaciskał i nie mogę dojść gdzie i co , a mianowicie centralny z kluczyka ( alarm cobra) zamyka wszystkie drzwi a otwiera tylko kierowcy , musze za każdym razem wchodzić do samochodu i z palca naciskać ręczne otwieranie .Nie mogę nigdzie się doczytać na temat takiej sytuacji. Pozdrawiam Funkcję antenapadową wyłączasz naciskając oba przyciski jednocześnie aż auto zamruga kierunkami(ok.3-5 sek) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu QQ Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 A zobacz czy jak naciśniesz drugi raz otwieranie drzwi to otowrzą się pozostałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariopisz Posted July 28, 2013 Author Share Posted July 28, 2013 A zobacz czy jak naciśniesz drugi raz otwieranie drzwi to otowrzą się pozostałe Dokładnie drugi raz naciśnięcie otwiera wszystko , czyli ta opacja już mnie zadowala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Tak jak pisali koledzy, możesz to przełączyć na tryb "wygodny", czyli jeden kilk pilota otwiera wszystko . Choć, tryb "antynapadowy" też ma swoje zalety . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu QQ Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Dokładnie drugi raz naciśnięcie otwiera wszystko , czyli ta opacja już mnie zadowala Jak chcesz żeby za pierwszym razem wszystko Ci otwierało to zmień sobie ustawienia piotem. Zawsze możesz przecież powrócić to tych ustawień co masz teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qashqai-b Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Włączyłem tryb antynapadowy (5 sec. przytrzymane dwa przyciski na pilocie). Przez 2 dni było wszystko ok. Teraz po naciśnięciu przycisku rozbrajania alarmu otwierają się tylko drzwi kierowcy ale nie rozbraja się alarm. Dopiero drugie naciśnięcie przycisku rozbraja alarm. Nie mam pomysłu na rozwiązanie problemu. Może jakieś sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.