Michalmiko Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Podczas jazdy po nierównościach doszedłem do wniosku, że za stuki z tyłu pojazdu nie jest odpowiedzialne nic innego (nie półka, czy tylna klapa), jak po prostu zbyt luźno zatrzaśnięte oparcie tylnych siedzeń. Problem dotyczy zarówno dłuższego jak i krótszego oparcia. Czy ktoś z Was przerabiał już ten temat? Czy na zatrzasku jest jakaś regulacja? Próbowałem już podłożyć między oparcie i półkę to co miałem pod ręką - paczkę chusteczek, ale niestety nie pomogło (została na otarcie łez ). Czuję się jak bym jeździł jakimś starym gratem, a nie samochodem, który ma niespełna trzy lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mieszko I Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam Tez mam ten sam problem. Sprawdzałem zawieszenie , tylna pólke , klape i okazało się że to tylna kanapa. Też jeszcze nie rozwiązałem tego problemu a juz pomału wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja na razie znalazłem rozwiązanie problemu, w sumie prowizoryczne. Pomiędzy oparcia wsadziłem ręcznik, który usztywnił obydwa Na razie jest w porządku. Piszę, że prowizorka bo pod ręką miałem niebieski ręcznik, a do siedzeń pasuje mi czarny, który muszę gdzieś zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolis Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam. Mam to samo. Auto na gwarancji byłem w serwisie stwierdzono ze to nie usterka. PO wakacjach jadę jeszcze raz tak być nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.