counterox Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, Czy ma ktoś serwisówkę lub zna wartości max/ min, nominalne grubości tarczy sprzęgłowej ? Mam kompletne sprzęgło od 1.8 16V w bardzo dobrym stanie, mam jego grubość zmierzoną suwmiarką elektroniczną, ale nie wiem, czy mieści się w zakresie i w którym jego miejscu - po prostu zastanawiam się, czy jest do zamontowania, czy już lepiej nie montować tego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 O jakiej grubości piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Szerokość spieku, który łączy silnik ze skrzynią. Grubość części przenoszącej napęd mierzona suwmiarką po zewnętrznej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ile mm na suwmiarce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgubiłem kartkę, gdzie to zapisałem. Jutro sprawdzę jeszcze raz. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.