Gość pawel_24 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Witam.Mam Sunny 2.0dlx i dziś zauważyłem że z pompy wtryskowej leci gdzies paliwko troche jestem zły.Nie wiem skad ten wyciek normalnie kapie pod auto.Wiem moze ktos lub miał tak problem skad to wali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ktos juz sie z tym borykal, ale nie pamietam kto. Chyba raveland i ktos jeszcze. Poczekaj to moze zobacza ten temat i odpisza. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 u mnie to samo ale tylko na ON jak zaleje opalu to jest sucho i nic nie leci ostatnio na ON tez mam sucho raz mi leci a raz nie w zimie bede mial juz 2 lata to nic groznego o ile dobrze co mechanik mi mowil cieknie tam gdzie idzie linka gazu czy cos takiego jak ci tam lecie to mozesz jezdzic i sie nie przejmowac no chyba ze naprawde masz spore wycieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 mi kiedyś leciało po remoncie z wtrycków i z uszczelki pod listwą powrotów - źle przykęcone. Poprawka i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 u góry jest duża uszczelka jak sprytny mechanik to za 100zł wymieni i bedzie gut ja tak mialem wymienilem bo smierdzialo w aucie jak nadmuch właczałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek503 Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Miałem podobny problem w B11 1,7D. Tak jak Raveland mówił prawdopodobnie cieknie między obudową pompy a ośką podłączoną do linki gazu, która wchodzi do wewnątrz pompy. Trzeba zdjąć górną pokrywe pompy i zabrać ją razem z ośką do tokarza. Tokarz musi rozwiercić otwór w obudowie i wprasować tam tulejke dopasowaną do ośki. Przy składaniu może być troche problemów z dopasowaniem elementów pompy dlatego lepiej zostwić to fachowcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.