Guest Domino_kmo Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Witam, zamontowałem radio w swojej primerce, wszystko działa, ale tuż po podłączeniu przestały świecić światła postojowe, oraz tylne, a także podświetlenie zegarów, co mogłem zrobić nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Sprawdź bezpieczniki w aucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domino_kmo Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 sprawdzone, dochodzi do zwarcia, jak wkładam nowy, i tak wkoło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Pod maską koło akumulatora są bezpieczniki. Jest tam jeśli dobrze pamiętam z napisem TAIL sprawdź go proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domino_kmo Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 spala mi się 10tka a więc albo horn bądź refer, także to nie o tail chodzi.http://images38.fotosik.pl/818/7ba2b0832c453a14med.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Ale sprawdzałeś go? Sprawdzałeś tam bezpieczniki? Miałem podobną sytuację i pamiętam, że ten bezpiecznik odpowiada za światła tył, postojowe i podświetlanie zegarów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domino_kmo Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 dzisiaj już tego nie sprawdzę, jedynie jutro, ale jeśli to będzie, to i nadal będzie się spalać, to co zrobić? Poza tym, na pewno spala się jedna z 10tek, bo to sprawdzałem już.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeGt Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 masę od kostki iso lub radia trzeba dać oddzielnym kablem do blachy i będzie ok. Wyjmij jeszcze raz radio i włóż na spokojnie może gdzieś antena dostaje zwarcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domino_kmo Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Ok! Dam znać jutro co i jak, na razie dzięki za pomoc!! masę od kostki iso lub radia trzeba dać oddzielnym kablem do blachy i będzie ok. Wyjmij jeszcze raz radio i włóż na spokojnie może gdzieś antena dostaje zwarcia. DZIĘKI KOLEGO! JESTEŚ MOIM MISTRZEM! WSZYSTKO GRA TAK JAK POWINNO I DZIAŁA AŻ MIŁO! JESZCZE RAZ WIELKIE WIELKIE DZIĘKI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.