Gość michalkomendera Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jak w temacie poszukuje płyty pod wyciągarkę do navary d22 prosze o inf jesli ktos ma coś takiego michalkom@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 kolega http://forum.nissanklub.pl/index.php/user/33185-caesar/ ma w np300 ale to prawie to samo co d22 jakbyś narysował / naszkicował to jest szansa że pomogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan250 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja bym proponował zrobić chyba ze nie masz możliwości to zleć to komuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Cześć,Mam do odstąpieniaPłytę którą sam zrobiłem z c-ownika gorącowalcowanego.Jest frezowana pod łapy wyciągarki i fajnie pomalowana podkładem i farbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powertech Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam, mam do sprzedania płytę pod wyciągarkę (stał na niej Warn) razem z rolkami prowadzącymi linę. Trzeba ją przeszlifować i pomalować i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.