Gość vqsoft1 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 zastapic welurowe dywaniki jakimis gumowymim korytkami. Powiedzcie dobrzy ludzie jakich firm dobrze jest kupic i jak kształtuja sie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 trudno jest w takich sprawach patrzec na firme. ja po prostu zwracam uwage wizualnie na jakosc wykonania i na to zeby guma nie byla zbyt twarda. dywanik nie powinien byc ze zbyt cienkiej gumy zeby po jednym sezonie nie okazalo sie ze przetarl sie na wylot ponadto na to zeby brzegi dywanikoow byly w miare wysokie - wylewanie sie rozpuszczonego sniegu i chlapy, deszczu. udanych zakupoow zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja kupiłem swoje jako uniwersjalne do poprzedniego samochodu. Byłem tak z nich zadowolony, że po delikatnych przeróbkach pasują do ALmerki. Mają duży plus w postacji wysokich bocznych ścianek - ok. 5 cm. Nigby nie wylewa się z woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja kupielm oryginalne Nissana , dywaniki z gumy z korytkami. Musze Ci powiedzic, ze nie sa najlepsze, gdyz juz po jednym sezonie sa troche wytarte. Ale za to jest na nich napis : ALMERA, tak oryginlanie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja kupielm oryginalne Nissana , dywaniki z gumy z korytkami. Musze Ci powiedzic, ze nie sa najlepsze, gdyz juz po jednym sezonie sa troche wytarte. Ale za to jest na nich napis : ALMERA, tak oryginlanie to wyglada Ja też je mam i też stwierdzam ze najlapesze nie są :? wycieraja się. Ale tak to jest jak sie chciało mieć napis ALMERA,hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość umas Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja kupiłem dywaniki do Primery uniwersalne z dużymi naddatkami po bokach.Więc można je dociąć do każdego modelu.Mam je już ponad rok i jestem z nich bardzo zadowolony a zapłaciłem za nie tylko 42 złote. Niech moc będzie z wami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 oryginalne sa cienkie i sie wycieraja... tak ze mam dziure na wylot :/ moze cos sprawdzonego na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 oryginalne sa cienkie i sie wycieraja... tak ze mam dziure na wylot :/ moze cos sprawdzonego na allegro? dokaldnie. cos co pasuje jak ulal bez podcianania itp. no i moze cos w jasnym kolrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 tez nie slyszalem dobrego slowa o oryginalnych. tamte gumowe mam jeszcze z poprzedniej almery i jak dotad sie dobrze sprawuja a kupilem je jako dedykowane do almery w jakims hipermarkecie leza jak ulal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a ja twierdze że na zimę mimo wszystko najlepsze są welurowe, tą zimę przejechałem na takicha w samochodzie było sucho i bądz bardzo szybko wysychało .......... jak miałem w poprzednich samochodach gumowe zawsze pod nimi był syf nie wysychała wykładzina trzeba było podkładać jakieś gazety by to zrobić. teraz myślę o nowych welurkach ..... takich Dywaniki do Almery N15 - Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 "Wpadly" mi w oko te dywaniki z Allegro,jak juz kupisz to podziel sie spostrzezeniami Ziut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Na razie próbuje się z klientem potargować :-) czekam od wczoraj na jego odpowiedź, pytałem też czy jest możliwość zrobienia z nadrukiem indywidualnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jeśli mogę polecić welurowe do N15 to zobaczcie te: http://www.allegro.pl/item127521190_dywani...per_grube_.html sam takie zakupiłem ok 2 miesięcy temu, i jestem z nich zadowolony, co prawda sa najdroższe na Allegro do Almery, ale trochę się potargowałem. Są grube ,podbite od dołu materiałem nie przepuszczającym wilgoci. Bardzo dobrze dopasowane. Jedynie ta gumowa podpiętka mogłaby być grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 co prawda sa najdroższe na Allegro do Almery, ale trochę się potargowałem. ile wytargowałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 wysłał mi gratis priorytetem (10pln), także dywaniki miałem nastepnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi