Gość Ela i Piotr Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Mam wrażenie że brak przednich chlapaczy na kołach powoduje duże zabrudzenie (niestety czasami także delikatne uszkodzenia) dolnych części drzwi. Czy to możliwe ? :roll: Czy ktoś zakładał chlapacze na przednie koła ? Jakie i gdzie można to kupic? Dziękuje i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Dobre masz wrażenie :-) Kamyki spod kół uderzają w progi i uszkadzają je, odbijają lakier. Ja u siebie założyłem chlapacze, także z przodu. Kupiłem je od gościa z allegro za 25 zł/ parę, łącznie 57 zł z przesyłką. PS. Uzupełnij profil użytkownika :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 sorki za ten profil, przy odpowiedzi nie widać całego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adas74 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 mi też brudzi bok ale mnie sie chlapacze niepodobają. Mam wszystko pod kolor i czarny chlapacz-nie niema mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela i Piotr Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 mi też brudzi bok ale mnie sie chlapacze niepodobają. Mam wszystko pod kolor i czarny chlapacz-nie niema mowy. Almerka tak bardzo nam sie podoba ze kawałek czarnego jej nie zaszkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 mi też brudzi bok ale mnie sie chlapacze niepodobają. Mam wszystko pod kolor i czarny chlapacz-nie niema mowy. To go do lakiernika i pod kolorek Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ja tam wole czesciej myc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ja tam wole czesciej myc :wink: heh tylko nie zakaldaj po zimie tematu gdzie tanio w warszawie pomaluje progi bo je ruda podjadla":)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 ja tam wole czesciej myc :wink: heh tylko nie zakaldaj po zimie tematu gdzie tanio w warszawie pomaluje progi bo je ruda podjadla":)) No aż tak żle to chyba nie będzie. Ja tam aby sobie nie zawracać głowy chlapaczami zamówiłem spoilery boczne. Tam chlapaczy nie da się założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 mi też brudzi bok ale mnie sie chlapacze niepodobają. Mam wszystko pod kolor i czarny chlapacz-nie niema mowy. A chlapacze pod kolor to nie mogą być, co?... :wink: Ja zakupiłem czerwone i zakładam w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 e tam wiekszosc nowych autek to nie ma chlapaczy i zyje no a sunny tez stary nie jest troche wali brudem po bokach ale czlowiek tez sie myc musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela i Piotr Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 e tam wiekszosc nowych autek to nie ma chlapaczy i zyje no a sunny tez stary nie jest troche wali brudem po bokach ale czlowiek tez sie myc musi Ok..ok...to teraz jest juz wszystko "jasne".. :? .. mam kupić niewidoczne chlapacze w kolorze czerwonym 8) (a przepraszam srebrnym)... po zimie pomalować autko bo koleżanka ruda o to prosi a tak na koniec to lepiej myć sie często !..... Hmm... wiecie co.... kupie juz te chlapacze i zobacze jak to wygląda.... jesli paskudnie wywalę a potem będę pluł sobie w brodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 a ja mam oryginalne z przodu i z tylu z napisem primera w mojej p10 i wygladaj super - nawet mocowanie jest oryginalne z przodu razem z nadkolem plastykowym a z tylu normalnie d ozderzaka.. jest ok = ale boczki i tak sie brudza.. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Samochod lakierowany byl w pazdzierniku i juz sa odpryski,powodem jest brak chlapaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi