Guest Mieszko I Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Witam serdecznie wszystkich Mam pare pytań na które nie moge znaleźć odpowiedzi. Pierwszy temat to Tempomat a właściwie jego brak. Włącza mi się ten napis cruise ale jak daje do góry tym przyciskiem z prawej str to auto nie reaguje. Wiecie może gdzie może leżeć problem?Druga sprawa to wiecie gdzie można kupić nakładki na pedała ( te gumowe ) nowe? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesteros Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Witam serdecznie wszystkich Mam pare pytań na które nie moge znaleźć odpowiedzi. Pierwszy temat to Tempomat a właściwie jego brak. Włącza mi się ten napis cruise ale jak daje do góry tym przyciskiem z prawej str to auto nie reaguje. Wiecie może gdzie może leżeć problem? Druga sprawa to wiecie gdzie można kupić nakładki na pedała ( te gumowe ) nowe? pozdrawiam z tego co pamiętam to nie dawało się do góry, tylko na dół (set), wtedy ustawia aktualną prędkość i potem można dopiero zmieniać wartości góra, dół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbodzio Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 z tego co pamiętam to nie dawało się do góry, tylko na dół (set), wtedy ustawia aktualną prędkość i potem można dopiero zmieniać wartości góra, dół. należy najpierw uaktywnić tempomat- set. Później do góry lub w drugą stronę (szybciej-wolniej)- u mnie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcome Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 i zabierz nogę ze sprzęgła bo jest bardzo czułe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.