jacek22 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 witam tak jak w temacie robi sie ciasno w bagazniku wiec trzeba skrzynie wyjąć i ja czyms zastapic np. wooferami w tylnych dzwiach i tu mam pytanie jakie głosniki tam wejda o ile w ogóle da sie to zrobic czy szyba nie przeszkodzi moze jakies propozycje co do zestawu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 kolego wymyśliłeś coś w tym temacie? wchodzą tam jakieś głośniczki? też myślę nad tyłem, bo skrzynki wozić nie mam gdzie... a może w półkę wrzucić??p.s. a skrzynki się już pozbyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 skrzynka dalej jezdzi ze mna a miejsca zbytnio tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 a półka? jaką masz tą skrzynię? może zabudowa wnęki po prawo? sam nad tym się zastanawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.