jacek22 Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 witam tak jak w temacie robi sie ciasno w bagazniku wiec trzeba skrzynie wyjąć i ja czyms zastapic np. wooferami w tylnych dzwiach i tu mam pytanie jakie głosniki tam wejda o ile w ogóle da sie to zrobic czy szyba nie przeszkodzi moze jakies propozycje co do zestawu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mllodzian Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 kolego wymyśliłeś coś w tym temacie? wchodzą tam jakieś głośniczki? też myślę nad tyłem, bo skrzynki wozić nie mam gdzie... a może w półkę wrzucić??p.s. a skrzynki się już pozbyłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek22 Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 skrzynka dalej jezdzi ze mna a miejsca zbytnio tam nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
mllodzian Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 a półka? jaką masz tą skrzynię? może zabudowa wnęki po prawo? sam nad tym się zastanawiam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.