Michał94 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam. Od 2 dni stuka mi coś w samochodzie z tyłu, dzieje się to podczas hamowania, kiedy prędkość schodzi poniżej 60 km/h. Częstotliwość stukania jest wprost proporcjonalna do prędkości. Im szybciej jadę tym częściej stuka. Jest to taki głuchy odgłos jakby tłumik walił. Miałem już to kiedyś, ale samo ustąpiło, a teraz znów powróciło, co to może być i od czego zacząć w szukaniu problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok_DW Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gumki na tlumiku sprawdzales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał94 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tak, wszystko jest ok. Jak siedziałem z tyłu to powiedziałbym że z lewej strony to jest. Tak jak pisałem że to tylko przy hamowaniu i im wolniej jadę tym rzadziej stuka, czyli coś musi być z tym bembnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leśny Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Mam ten sam problem.Czy ty już sobie z tym poradziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.