kolakiki Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Brak oświetlenia licznika kilometrów i zegara. Czy da się to naprawić samemu i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 pewnie wystarczy wyjąć zegary i zmienić żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakiki Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 pewnie wystarczy wyjąć zegary i zmienić żarówki DINO forum jest dla ludzi którzy znają temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 a to tam jest jakoś bardziej skomplikowane?? DINO forum jest dla ludzi którzy znają temat a i tak przy okazji, to forum jest dla wszystkich i także takich, którzy chcą sie czegoś dowiedzieć a nei tylko tych, którzy znają temat, bo w takim przypadku 90% postów szło by do kosza ps. może też się czegoś nowego dowiem, przecież to żaden wstyd, gorzej mają Ci co uważają, że wszytko wiedzą najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Brak oświetlenia licznika kilometrów i zegara. Czy da się to naprawić samemu i jak? Witam. A po co kolega się unosi? A czy kolega korzystał z wyszukiwarki? Masz 40 postów, więc chyba nie jesteś nowicjuszem? DINO forum jest dla ludzi którzy znają temat Forum jest również dla osób którzy chcą się czegoś dowiedzieć /aby wiedzieć, trzeba czytać/, a nie liczyć tylko na gotowe - a nóż ktoś podpowie Ci źle, lub akurat u Ciebie występuje inny problem? Więc warto szukać poczytać. Usterka-usterce nie równa. Najgorsze jeszcze jest w tym coś takiego - że wiele osób pyta, liczy na gotowe, a jeśli będzie coś innego i to naprawi, to zapomni się tym podzielić na forum. Ale takie życie. Proponuję skorzystać z wyszukiwarki, może nawet dowiesz się jakie żaróweczki kupić nim rozbierzesz panel-zegary u siebie. Może być przerwa na stykach-kostce-przewodzie, zimne luty, spalona żaróweczka. Wyszukiwarka nie gryzie kolego, a będziesz wiedział dużo i czasami z przypadku przeczytania czegoś innego, będziesz miał wiedze na zaś. Jak będzie problem ze znalezieniem, to zapodamy podobne tematy lub posty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolakiki Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam. A po co kolega się unosi? A czy kolega korzystał z wyszukiwarki? Masz 40 postów, więc chyba nie jesteś nowicjuszem? Forum jest również dla osób którzy chcą się czegoś dowiedzieć /aby wiedzieć, trzeba czytać/, a nie liczyć tylko na gotowe - a nóż ktoś podpowie Ci źle, lub akurat u Ciebie występuje inny problem? Więc warto szukać poczytać. Usterka-usterce nie równa. Najgorsze jeszcze jest w tym coś takiego - że wiele osób pyta, liczy na gotowe, a jeśli będzie coś innego i to naprawi, to zapomni się tym podzielić na forum. Ale takie życie. Proponuję skorzystać z wyszukiwarki, może nawet dowiesz się jakie żaróweczki kupić nim rozbierzesz panel-zegary u siebie. Może być przerwa na stykach-kostce-przewodzie, zimne luty, spalona żaróweczka. Wyszukiwarka nie gryzie kolego, a będziesz wiedział dużo i czasami z przypadku przeczytania czegoś innego, będziesz miał wiedze na zaś. Jak będzie problem ze znalezieniem, to zapodamy podobne tematy lub posty. Pozdrawiam. Jakoś szukałem i nie mogę znaleść jak możesz pomóc będę wdzięczny. Wydaje mi się że kiedyś czytałem o tym temacie ale nie jestem pewny czy na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.