fabien Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witajcie, mam następujący problem przednie dysze sprysiwaczy pryskają bardzo słabo albo wcale to zależy :/ podejrzewam, że są przypchane pytanie czym je przeczyścić czy mieliście podobny problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw-8 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Drogi kolego trochę śmieszne pytanie ale już odpowiadam-demontujesz cały element z maski (tylko uważaj by nie połamać zatrzasków), moczysz w ciepłej wodzie z odkamieniaczem, do tego cieńki drucik lub igła i czyścisz. Tylko pamiętaj by trochę w wodzie się pomoczyło (tak z 30 min). Miałem ten sam problem i pomogło po prostu syf się zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabien Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wypłukałem dysze octem i przeczyściłem, pryskają jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid5995 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja jeszcze polecam wsadzić igłe i tam poruszać dyszami od zewnątrz tymi psikaczami, efekt gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.