ambrozy Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Mam założone przy QQ 2.0 dci 2009r. Auto jeżdziło w Niemczech są w bardzo dobrym stanie. Mam pytanie czy Waszym zdaniem powinienem poszukać innych z przeznaczeniem do mojego auta czy używać bez żadnych obaw. Proszę o opinie na ten temat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^ehhh^^ Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 jezdzic i cieszyc sie autem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu QQ Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Jak masz już założone to jeździj. Później jak się zużyją to kupisz sobie takie jak będziesz chciał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maper Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 Za taki gadżet w innych markach każą sobie płacić słono. Jeździć i jeszcze raz jeździć. W przyszłości zakup nowych będzie bolał finansowo, więc rozwiązanie (a tym samym odpowiedź na pytanie) samo się nasunie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ensanawbur Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Możesz mi je wysłać na mój koszt jak Ci nie pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
toruńczyk Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 ... a tak w ogóle : goodyear 225 50r17 run flatto jest temat ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.