Gość marcin 79 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam wszystkich!! mam pytanie potrzebuje kupić pas bezpieczeństwa tylny środkowy i zastanawiam się czy z modelu + 2 2010 r pasowałby do mojego autka i-way 2009 r?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jeżeli dobrze pamiętam to nie. W Q+2 cała tylna kanapa jest przesuwana i pasy mocuje się do siedziska a w zwykłym QQ do blachy pod nim. Gdybyś trafił gdzieś na niedrogi, lewy, tylny do QQ+2 to daj znać. Muszę wymienić bo nie działa kontrolka. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackos Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 W zapinaczu pasa jest styk który informuje o zapięci pasa i tam też dochodzi kabelek. Może temu bardziej się przyjrzeć czy się gdzieś nie naderwał zamiast wymieniać cały pas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin 79 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jeżeli dobrze pamiętam to nie. W Q+2 cała tylna kanapa jest przesuwana i pasy mocuje się do siedziska a w zwykłym QQ do blachy pod nim. Gdybyś trafił gdzieś na niedrogi, lewy, tylny do QQ+2 to daj znać. Muszę wymienić bo nie działa kontrolka. Dzięki i pozdrawiam Dzięki za pomoc. brakuje mi pasa który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ Dzięki za pomoc. brakuje mi pasa który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ Przeglądałem ostatnio sporo ofert na Allegro i wydaje mi się ze gdzieś widziałem pas który jest ci potrzebny. Dzięki za pomoc. brakuje mi pasa który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ Przeglądałem ostatnio sporo ofert na Allegro i wydaje mi się ze gdzieś widziałem pas który jest ci potrzebny. Możesz sprawdzić ten link http://allegro.pl/nissan-qashqai-zapinka-spinka-pasow-i3424580345.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Możesz sprawdzić ten link http://allegro.pl/nissan-qashqai-zapinka-spinka-pasow-i3424580345.html Dzięki ale ten jest własnie do QQ zwykłego ja szukam do QQ+2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.