Guest marcin 79 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Witam wszystkich!! mam pytanie potrzebuje kupić pas bezpieczeństwa tylny środkowy i zastanawiam się czy z modelu + 2 2010 r pasowałby do mojego autka i-way 2009 r?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luc123456 Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Jeżeli dobrze pamiętam to nie. W Q+2 cała tylna kanapa jest przesuwana i pasy mocuje się do siedziska a w zwykłym QQ do blachy pod nim. Gdybyś trafił gdzieś na niedrogi, lewy, tylny do QQ+2 to daj znać. Muszę wymienić bo nie działa kontrolka. Dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackos Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 W zapinaczu pasa jest styk który informuje o zapięci pasa i tam też dochodzi kabelek. Może temu bardziej się przyjrzeć czy się gdzieś nie naderwał zamiast wymieniać cały pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcin 79 Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Jeżeli dobrze pamiętam to nie. W Q+2 cała tylna kanapa jest przesuwana i pasy mocuje się do siedziska a w zwykłym QQ do blachy pod nim. Gdybyś trafił gdzieś na niedrogi, lewy, tylny do QQ+2 to daj znać. Muszę wymienić bo nie działa kontrolka. Dzięki i pozdrawiam Dzięki za pomoc. brakuje mi pasa który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ Dzięki za pomoc. brakuje mi pasa który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ Przeglądałem ostatnio sporo ofert na Allegro i wydaje mi się ze gdzieś widziałem pas który jest ci potrzebny. Dzięki za pomoc. brakuje mi pasa który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ Przeglądałem ostatnio sporo ofert na Allegro i wydaje mi się ze gdzieś widziałem pas który jest ci potrzebny. Możesz sprawdzić ten link http://allegro.pl/nissan-qashqai-zapinka-spinka-pasow-i3424580345.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
luc123456 Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Możesz sprawdzić ten link http://allegro.pl/nissan-qashqai-zapinka-spinka-pasow-i3424580345.html Dzięki ale ten jest własnie do QQ zwykłego ja szukam do QQ+2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.