Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Róznica miedzy pasami do Qashqai i-way a Qashqai +2

Guest marcin 79

Recommended Posts

Guest marcin 79

Witam wszystkich!!

mam pytanie potrzebuje kupić pas bezpieczeństwa tylny środkowy i zastanawiam się czy z modelu + 2  2010 r  pasowałby do mojego autka i-way 2009 r??

Jeżeli dobrze pamiętam to nie. W Q+2 cała tylna kanapa jest przesuwana i pasy mocuje się do siedziska a w zwykłym QQ do blachy pod nim. Gdybyś trafił gdzieś na niedrogi, lewy, tylny do QQ+2 to daj znać. Muszę wymienić bo nie działa kontrolka. Dzięki i pozdrawiam

W zapinaczu pasa jest styk który informuje o zapięci pasa i tam też dochodzi kabelek. Może temu bardziej się przyjrzeć czy się gdzieś nie naderwał zamiast wymieniać cały pas.

Guest marcin 79

Jeżeli dobrze pamiętam to nie. W Q+2 cała tylna kanapa jest przesuwana i pasy mocuje się do siedziska a w zwykłym QQ do blachy pod nim. Gdybyś trafił gdzieś na niedrogi, lewy, tylny do QQ+2 to daj znać. Muszę wymienić bo nie działa kontrolka. Dzięki i pozdrawiam

Dzięki za pomoc.

brakuje mi pasa  który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ

Dzięki za pomoc.

brakuje mi pasa  który jest przykrecony do dachu i nie wiem czy ten z Q +2 będzie pasował do mojego QQ

Przeglądałem ostatnio sporo ofert na Allegro i wydaje mi się ze gdzieś widziałem pas który jest ci potrzebny.

Dzięki za pomoc.

Przeglądałem ostatnio sporo ofert na Allegro i wydaje mi się ze gdzieś widziałem pas który jest ci potrzebny.

Możesz sprawdzić ten link http://allegro.pl/nissan-qashqai-zapinka-spinka-pasow-i3424580345.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...