Guest DuzyMarcin Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Witam i poproszę o pomoc zamierzam kupić Nissana Xterre i jest o nim bardzo mało wiadomości w necie w związku z tym mam pytanie czy to bliżniacze auto do Pathfindera produkowane na USA . Rozbierzność w ocenach tych aut jest w internecie dosyć spora większość ludzi uwarza Pathfindera za raczej słaby model nissana natomiast Xterre za naprawdę niezłe auto , może więc jest tu ktoś kto sie na tym naprawde zna i może mi pomóc czym się te auta różnią. Dodam że interesuje mnie Xterra po 2005r z 4.0L benzyną i tylko 4x4. żyje ktoś tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikolek2 Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Żyje, żyje tylko sezon urlopowy i musisz przyznać że to autko jest dość rzadko spotykane, zapytaj może w dziale Patha może mają jakieś porównanie a i nie każdy tu zagląda Heh po napisaniu posta zauważyłem że już to zrobiłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manchi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Hej Ja jeżdżę 2006r właśnie takim w wersji off-road czyli: 4x4, asystent zjazdu, el. blokada tylnego dyfra. Nie ma za to wypasionego radia podgrzewanych foteli i lusterek, skóry itp. Te elementy zarezerwowane były dla wersji LE/SE Jeśli spalanie na poziomie 18litrów lpg Cię nie zraża to polecam. Jest odrobinę krótszy od Pathfinder'a co od razu jest odczuwalne w górkach (nie da się urwać tylnego zderzaka Ja generalnie kocham ten samochód Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.