Szejn Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Szczęśliwym posiadaczem Zetki jestem od około miesiąca. Mam parę prostych, szybkich pytań. 1. Aby zdemontować lampę od kierunkowskazu/wstecznego trzeba ściągnąć zderzak z tyłu? 2. Co zrobić aby zdemontować klamki? Widziałem tylko dwie zaślepki z boku drzwi (po otwarciu) ale to pewnie od zamka, a od klamki?3. Dorwanie ori wydechu nismo jest praktycznie nie możliwe w PL? Pozdrawiam, Szejn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam, 1. Wiem że po ściągnięciu tylnej lampy jest dziura przez którą można wymienić żarówkę od kierunku/wstecznego spróbuj może Ci się uda odkręcić lampy w ten sposób Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 1. Żeby wyjąć lampy te co są w zderzaku tylnym trzeba go zdemontować... 2. te dwie śrubki na klucz 10 to właśnie one mocują klamkę 3. Dorwanie tego wydechu jest nie możliwe, jest on fajny bo jest lekki i zmienia brzmienie ale mocy dodatkowej na 99,8% nie generuje te 0,2% to przyrost maksymalny rzędu do 1,5KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Panowie kolejne szybkie pytanie! Odkręciłem wczoraj klamkę, faktycznie pod zaślepkami są śrubki. Teraz pytanie, kiedy mam już klamkę w dłoni jak rozdzielić rękojeść od korpusu? Tzn jak wyciągnąć "to za co łapiemy". Wydaję mi się, że wiem. Wystarczy wyciągnąć ten trzpień/bolec i rękojeść sama odejdzie. Tylko pytanie jak to zrobić? Proszę o jakiekolwiek wskazówki bo do wieczora muszę mieć je rozdzielone. EDIT!!! Witam, Panowie szybkie pytanie. Skąd we wnetrzu auta wziąć kabel "plusowy" ktory będzie dostawał prąd po zapłonie. Ew jest w aucie urządzenie które dostaję prąd zaraz po otwarciu samochodu z pilota (centralnego) i przestaje go dostawać po zamknięciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.