Gość Gokuruto Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 witam może ktoś spotkał się z takim problemem proszę o porady co może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ale na czym? Na silniczku wycieraczek, na oświetleniu tablicy? Sprawdzałeś bezpieczniki? Sprawdzałeś przewody pomiędzy klapą a karoserią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gokuruto Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bezpieczniki są w porządku a prądu nie ma ani na silniku wycieraczek ani na oświetleniu tablicy przewody pomiędzy klapą a karoseria tez wyglądają dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Bezpieczniki na te elementy mogą być różne, więc pozostaje dokładne sprawdzenie tych przewodów. Często bywa że izolacja przewodu jest ok, ale pęknie przewód w środku. Gdy oglądałem swoje fotki Micry-1996r. to główna wiązka przewodów idzie nie dachem lecz progiem po stronie kierowcy. Pozostaje Ci jeszcze sprawdzenie złączek koło tylnej lewej lampy. Po prawej stronie w klapie, idzie wężyk do spryskiwacza, lecz nie wiem czy tam też idzie np. jakiś przewód od lampy prawej. Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gokuruto Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam zdemontowałem wiązkę klapy bagażnika po rozwinięciu izolacji okazało się że jest przerwana dzięki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 witam zdemontowałem wiązkę klapy bagażnika po rozwinięciu izolacji okazało się że jest przerwana dzięki za pomoc pozdrawiam A nie mówiłem powiedz jeszcze tylko po której stronie wchodzą przewody /wiązka/ w klapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gokuruto Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A nie mówiłem powiedz jeszcze tylko po której stronie wchodzą przewody /wiązka/ w klapę. Wiązka wchodzi w klapę z lewej strony. Właśnie wymieniłem wiązkę i wszystko działa . A wiecie może jakie alu felgi pasują do micry k11 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/14188-alusy-w-micrze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.