Gość piotr26 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam . Moj problem to skszynia w p10tsce 1.6 benzynka otóz pszedwczoraj jadąc na 3 biegu poczułem na skszyni lekkie drganie drążka zmiany biegów jednak po zmianie na 4 bieg drgania ustały . Problem zaczoł sie podczas proby ruszania z pod światał .wyspszeglenie - próba wrzucenia 1go biegu a tu NIEMA 2 również Brak zupełnie jak by ich nie było drążek wogóle nie wskakuje na lewą strone jakby coś zblokowało oba te biegi. Moje pytanie , czy ktoś kiedy kolwiem miał do czynienia z taką usterką a jeśli tak prosze o jaką kolwiek pomoc lub naprowadzenie na mniwe na problem lub podobny temat. Dodam ze 3,4,5 wteczny chodz płynnie i auto jedzie . pozdrawiam PIOTR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 zobacz na łapę przy skrzyni czy tam coś się nie wykręciło ,,,ew sam drążek zmiany ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr26 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Napewno dziś postaram sie to sprawdzić chodż niepokoją mnie te drgania drążka zanim to sie stało :/ wolał bym niewielka usterke niz żebym musiał wyciagac skszynie itp . a wszyscywiedzaże czesci do naszych nissanków tanie nie sa chodżw przypadku p10tki to juz w sumie staruszek . oby to było coś niegroźnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.