Gość lolek1021 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam, Urwała mi się rura wydechowa na łączeniu między dwoma tłumnikami na wysokości tylnej osi. Myślę, że można to pospawać. Znacie może miejsce w Wa-wie gdzie to można zrobić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 U każdego tłumikarza, napewno gdzies w Twojej okolicy znajdzie sie taki człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 heh,tylko uwazaj przy spawaniu tej rury,bo blisko jest baczek z benzynką lepiej nie oddawac, autka byle spawaczowi,wiem cos o tym,bo sam miałem z tym do czynienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek1021 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Rura pospawana migomatem. Koszt 40 PLN. Zbiornik nie wybuchł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 trzebabylo sobie dorazucic jeshcze ze dwa zera i wstaic nowy wydech. z nierdzewki nie no zartooje ale dobrze wiedziec na przyshlosc o kostach migawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.