Arestidis Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam Czy może ktoś wymieniał już tylne amortyzatory w x-trail II?Mam pytanie w związku z tym.Ostatnio będąc na przeglądzie serwisant powiedział, ze trzeba pomyśleć o wymianie amortyzatora lewego tylnego (wyrobiła się tuleja mocująca). Podpowiedział, ze można wymienić samą tuleję i będzie ok... bo amortyzator jest OK. Jest ,,mały,, problem bo tuleja oddzielnie nie występuje a jest razem z amortyzatorem. Może ktoś już robił taki myk i znalazł odpowiedni rozmiar samej tulei gdzieś u jakiegoś ,,magika,,.Będę wdzięczny za odpowiedź. Artur z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Think68 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hej, jak serwisant taki mądry to niech wymieni tuleje.Ja mam 2.2 dci 2005r. i mam inne amorki, które wymienia sie w całości. popytaj u innych mechaników. Im wieksza wiedza tym lżej dla kieszeni. Jak bedziesz pisał coś to podaj dokładnie model pojazdu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.