Gość szczur87 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 cześć mam pytanie miałem auto z rozstawem 4x100 i zostały mi alufelgi toora 16 7,5 cala idzie w jakiś sposób włożyć je do almery n16 4x114,3 czy nie warto się w to bawić sprzedać je i kupić pod almere. (szkoda mi tych felg bo są ładne i proste.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 sprzedać i kupić nowe, nie ma możliwości założenia tak jak napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczur87 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zylozbindugi Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 cześć. Wiecie jaki jest rozstaw srób w primera p11, 97r. I jakiego rozmiaru felgi i opony dokładnie będą pasować. Bo planuje założyć 16'' ale nie wiem jakie to powinny być parametry żeby nic o nadkola nie opierała przy skrętach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 4x114,4 ET45 więc coś około tego i otwór centrujący 66,1mm jak dobrze pamiętam a opony 205/50 lub 205/55 i jeszcze ten temat polecam: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/23284-primera-p11-na-17-felach/ strony 7 i 8 Cię powinny zainteresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zylozbindugi Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dzięki marlos, już coś się będę rozglądał konkretniej za ogumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 sprzedać i kupić nowe, nie ma możliwości założenia tak jak napisałeś Ta wiem ze stare ale kolega jest w duzym bledzie. Mozna kupic dystanse zmieniajace rozstaw jest to 100% bezpieczne robi sie to pod auto zreszta na allegro do nissanow takie cos jest. Tylko koszt hmm powiem tak alusy musza byc warte bo taka impreska na 4 kola kosztuje okolo 500zł. Albo wziasc zmienic piasty Tez sie da przytym trzeba by nowe lozyska itp ale wszystko da sie ogarnac. Kolega w 100nx'e ma piasty z n16 i to smiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 @GHOST666RIDER jasne, ze się wszytko da, pewnie można zrobić jak piszesz ale po co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOST666RIDER Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie no napisalem ze wszystko kwestia jakie masz kola. Bo jak masz cos z seri JDM albo Cult lub German wartego bez opon po 3tysie albo i wiecej to i warto te 500 wsadzic by miec opcie montazowa. Wiesz znam takich wariatow. Lecz jesli tyczy sie to felg z oponami wartych do tysia lepiej je zmienic.Kwestia co kto poco i naco:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.