Gość Scyzor Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Tak się zastanawiałem czy w P11 kiedykolwiek montowali trójramienne kierownice? Nie to żeby mi się podobała, ale znalazłem coś takiego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C411829 Wygląda mi to na implant kierownicy bez poduszki z P10... Jeśli mam rację to wspomniana bezwypadkowość to znów wielka ściema... Poza tym w tych rocznikach ta czarna listwa na zderzakach chyba nigdy nie utrzymuje tego pięknego czarnego koloru... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Montowali w wersji LX. Był to golas bez elektryki i bez poduszek- stąd trójramienna kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A ja mam bardzo podobna o ile nie identyczna w swojej P10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Montowali w wersji LX. Był to golas bez elektryki i bez poduszek- stąd trójramienna kierownica. Na pewno w P11 :?: :?: :?: pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Napewno w P11!!!!!!! Na 100 %!!!!! Pracowałem kiedyś w Łódzkim salonie Nissana i sam takie sprzedawałem, to wiem!! :twisted: Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 A swoją drogą były to bardzo popularne wersje! :wink: Przez trzy lata swojej keriery jako sprzedawca, opchnołem chyba ze 2 (słownie: dwie!!!) sztuki P11 z takim wypasem! Autko na wyposażeniu miało tylko wspomaganie kierownicy, regulacje kierownicy i immobilajzer. Acha.... i dzieloną tylną kanape!!!! Nawet zderzaki były czarne!!!! Fajny wypas, co????? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 wyglada to jak przelozona z innego auta ale jak by byl mocno strzelony to mial by mial biale tablice a nie stare czarne, do listew sa specjalne czernidla zeby sie tak swiecily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 do listew sa specjalne czernidla zeby sie tak swiecily Dokładnie, u siebie poczerniłem bo były już białe Teraz wyglądają jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 do listew sa specjalne czernidla zeby sie tak swiecily Dokładnie, u siebie poczerniłem bo były już białe Teraz wyglądają jak nowe Jaki zatem specyfik polecacie ? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jaki zatem specyfik polecacie ? Dokładnie nazwy nie pamiętam, ale może to być jakieś Black Magic czy coś takiego. Kupiłem to z 5 pln w zwykłmy sklepie motoryzacyjnym. Jak nie zapomnę to jutro sprawdzę dokładnie nazwę i Ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafp11 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65134640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 http://img21.allegro.pl/photos/oryginal/65...1346/65134640_3 ciekawe miejsce na przechowywanie oleju czy co to tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 http://img21.allegro.pl/photos/oryginal/65...1346/65134640_3 ciekawe miejsce na przechowywanie oleju czy co to tam jest Informacja dla chętnych jest taka, że: a) silnik bierze olej i wymaga systematycznych dolewek jeździ na badziewnym oleju ( wygląda mi to na jakąś butelkę od jakiegoś Orlen'owskiego oleju ). pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi