karibox1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam czy da się zamontować relingi z halogenami do t30, który ma zwykłe? Chodzi o model po liftingu z 2006 r. W poprzednich postach ktoś podjął temat ale do t31 i nic z tego nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kari - wszystko się da... nie wiem czy będą potrzebne większe przeróbki ale po zdjęciu "naszych" relingów powinno pasować w ori mocowania. Pozostaje kwestia ekonomii - 1400zł to trochę sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 oto mi chodziło czy pasują w otwory i profile dachu. Cena jest zatrważająca (średni 1000) ale widziałem już zakończoną licytacje za 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 "ajm najnty najn persent siur", że do tych relingów specjalnie dachu w Xie nie zmieniali Jak znajdziesz za 120 to bierz hurtem - dla mnie też Nawet przyjadę i Ci założę - mam już wprawę w wyciąganiu podsufitki jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Montować to my raczej sami. No chyba, że weźmiesz ze sobą ukraińską pomoc :}}}} to była jedna aukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 no baa.... moja sunia uwielbia jeździć Xem dam wcześniej znać to rozpalisz grila - świetnie się sprawdza przy pilnowaniu padliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Co prawda myślałem o homosapiens ale byłaby dobra do towarzystwa mojego wolfa (zdjęcia potem jak pójdę pracować na piętrze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.