Lesiu QQ Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Poszukuję dokumentacji serwisowej lub katalogu części do QQ po FL. Zależy mi na tym żeby było widać w takiej dokumentacji jakie części są ze sobą połączone i jak to wygląda w szczegółach. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 może tutaj http://nissan4u.com/parts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dziękuję bardzo. O coś takiego mi właśnie chodziło. Jeden problem jest tylko w tym że nie ma tam QQ po FL. Jeżeli ktoś ma coś takiego ale bardziej aktualnego to w dalszym ciągu poszukuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Przypuszczam iż po FL, też będzie. Samochody po FL wychodziły od danego m-ca i roku a i w katalogu zaznaczasz m-c i rok, więc powinno być to uwzględnione. U mnie Tino ma uwzględnione, a dodam iż FL był na przełomie jednego roku. W grę wchodzi zaznaczenie dokładngo miesiąca i roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Przypuszczam iż po FL, też będzie. Samochody po FL wychodziły od danego m-ca i roku a i w katalogu zaznaczasz m-c i rok, więc powinno być to uwzględnione. U mnie Tino ma uwzględnione, a dodam iż FL był na przełomie jednego roku. W grę wchodzi zaznaczenie dokładngo miesiąca i roku. Wszystko się zgada ale w tym materiale co podał kolega jest tylko do rocznika 2007. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ja korzystam z tego: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.