Lesiu QQ Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Witam. Poszukuję dokumentacji serwisowej lub katalogu części do QQ po FL. Zależy mi na tym żeby było widać w takiej dokumentacji jakie części są ze sobą połączone i jak to wygląda w szczegółach. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy69 Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 może tutaj http://nissan4u.com/parts/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu QQ Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 Dziękuję bardzo. O coś takiego mi właśnie chodziło. Jeden problem jest tylko w tym że nie ma tam QQ po FL. Jeżeli ktoś ma coś takiego ale bardziej aktualnego to w dalszym ciągu poszukuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirekg9 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Przypuszczam iż po FL, też będzie. Samochody po FL wychodziły od danego m-ca i roku a i w katalogu zaznaczasz m-c i rok, więc powinno być to uwzględnione. U mnie Tino ma uwzględnione, a dodam iż FL był na przełomie jednego roku. W grę wchodzi zaznaczenie dokładngo miesiąca i roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu QQ Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Przypuszczam iż po FL, też będzie. Samochody po FL wychodziły od danego m-ca i roku a i w katalogu zaznaczasz m-c i rok, więc powinno być to uwzględnione. U mnie Tino ma uwzględnione, a dodam iż FL był na przełomie jednego roku. W grę wchodzi zaznaczenie dokładngo miesiąca i roku. Wszystko się zgada ale w tym materiale co podał kolega jest tylko do rocznika 2007. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vosh Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Ja korzystam z tego: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/nissan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.