byczynho Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam. Muszę wymienić osłonę przegubu zewnętrznego - stara pękła. Czy są jakieś bardziej polecane i bardziej odradzane? Ta, która teraz pękła służyła niecałe pół roku - Autofren. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Najlepiej jakieś gumowe ja zakładałem komplet URW URAWA i polecam bardzo solidnie wykonane a guma miękka i gruba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczynho Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Zamówiłem Lobro po 23 zł za sztukę. Dadzą radę? Czytałem, że kiedyś przeguby Lobro montowane były seryjnie w niektórych autach. Doszedłem do wniosku, że skoro przeguby mieli/mają dobre to i gumy chyba nie są byle jakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dadzą rade jeśli tylko zostaną poprawnie zamontowane Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ja mam Lobro.Po prawej mam już półtorej roku i nic sie nie dzieje.Po lewej jakbym go nie przetopił to tez by hulało Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczynho Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dadzą rade jeśli tylko zostaną poprawnie zamontowane Pozdrawiam Autofren też była dobrze zamontowana a pojeździła parę miesięcy tylko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito8282 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Autofren też była dobrze zamontowana a pojeździła parę miesięcy tylko ;D Widocznie albo była marnej jakości albo jakieś czynniki zewnętrzne brały udział w porwaniu tej osłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.