Thespian Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Panowie probowal ktos jak tylna klapa zniesie dodatkowe 15 kilo przykrecone do mocowania zapasu? bo waham sie motac uchwyt na kolo czy poprzeczki do relingow i wrzucac to to na dach? do bagażnika nie wchodzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wrzucaj śmiało, ja tak zrobiłem, bagażnik z kołem waży 48kg ...hulałem po pagórkach, skakałem ...siedziałem na kole podczas jazdy po wertepach i nic, na dowód parę fotek ze zlotu: a same relingi na których leży bagażnik też nie są mocowane tak jak oryginalne tylko kilkanaście cm od brzegu, czyli w teoretycznie słabszym miejscu... jeśli Enzo i Daniel ważą ok. 100, ja z 70, Bartek ze 20 + bagażnik, koło + 2 zawiesia 3T 6-metrowe też parę kilo to daje nam około 350 kg ...i 0,5 litra browaru ! śmiało montuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 potwierdzam ja już planuje zrobić podobną konstrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 pospawam ci tylko musisz nas kiedyś odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 T1 to auto z czasów solidnej produkcji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.