tfp Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W jaki sposób najlepiej odbierać MP3 w modelu Tekna 2008? Auto posiada tylko Bluetooth. Zainwestować w emulator zmieniarki czy w transmiter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chesteros Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 nie masz w schowku między siedzeniami (ten zamykany podłokietnik) wejścia usb? ew. czytnika cd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RychoD Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W jaki sposób najlepiej odbierać MP3 w modelu Tekna 2008? Auto posiada tylko Bluetooth. Zainwestować w emulator zmieniarki czy w transmiter? Ten temat już był, przeszukaj na forum. "Przerabiałem" ten problem i - transmiter całkowicie odradzam. Emulator miałem zainstalowany, kiedy go kupowałem w ASO była relatywnnie bardzo drogi. Jego wada to znacznie niższy poziom sygnału, radio trzeba podkrecać. Najlepiej jest kupić używane w wersji z MP3 lub jakies inne 2-din. Powodzenia Ryszard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfp Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ten temat już był, przeszukaj na forum. "Przerabiałem" ten problem i - transmiter całkowicie odradzam. Emulator miałem zainstalowany, kiedy go kupowałem w ASO była relatywnnie bardzo drogi. Jego wada to znacznie niższy poziom sygnału, radio trzeba podkrecać. Najlepiej jest kupić używane w wersji z MP3 lub jakies inne 2-din. Powodzenia Ryszard Właśnie już kiedyś czytałem ten temat, ale jakoś nie doszukałem się wniosków reasumujących, więc znów pytam. Czyli jednak najlepiej zainwestować w "nowe" używane z MP3? Transmiter jakoś nie działa w QQ, czy w ogóle jest słaby. Jakiś czas temu czytałem o transmiterach i chwalili je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.