tfp Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 W jaki sposób najlepiej odbierać MP3 w modelu Tekna 2008? Auto posiada tylko Bluetooth. Zainwestować w emulator zmieniarki czy w transmiter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chesteros Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 nie masz w schowku między siedzeniami (ten zamykany podłokietnik) wejścia usb? ew. czytnika cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RychoD Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 W jaki sposób najlepiej odbierać MP3 w modelu Tekna 2008? Auto posiada tylko Bluetooth. Zainwestować w emulator zmieniarki czy w transmiter? Ten temat już był, przeszukaj na forum. "Przerabiałem" ten problem i - transmiter całkowicie odradzam. Emulator miałem zainstalowany, kiedy go kupowałem w ASO była relatywnnie bardzo drogi. Jego wada to znacznie niższy poziom sygnału, radio trzeba podkrecać. Najlepiej jest kupić używane w wersji z MP3 lub jakies inne 2-din. Powodzenia Ryszard Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfp Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Ten temat już był, przeszukaj na forum. "Przerabiałem" ten problem i - transmiter całkowicie odradzam. Emulator miałem zainstalowany, kiedy go kupowałem w ASO była relatywnnie bardzo drogi. Jego wada to znacznie niższy poziom sygnału, radio trzeba podkrecać. Najlepiej jest kupić używane w wersji z MP3 lub jakies inne 2-din. Powodzenia Ryszard Właśnie już kiedyś czytałem ten temat, ale jakoś nie doszukałem się wniosków reasumujących, więc znów pytam. Czyli jednak najlepiej zainwestować w "nowe" używane z MP3? Transmiter jakoś nie działa w QQ, czy w ogóle jest słaby. Jakiś czas temu czytałem o transmiterach i chwalili je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.