TU-134 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 panowie; gdzie się "czepiać" w razie awari auta aby dojechać do warsztatu czy parkingu? bo nie widzę żadnego miejsca w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawiec1974 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 ja mam po lewej stronie zderzaka taką zaślepkę po zdjęciu wkręcasz "śrubę" i ciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 W X-trailu nie ma żadnych zaślepek, są za to zaczepy pod zderzakiem - dwa z przodu, i jeden po lewej z tyłu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dobrze powiedział, widać je dobrze pod autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 W T30 mocowania do holowania mają jedną wadę. Są tak wykonane, że mają ostre krawędzie. Jeśli się do nich przywiąże bezpośrednio linę (na węzeł) to błyskawicznie się ona przetrze i urwie. Zalecam, aby lina do X'a była wykończona innym stalowym zaczepem (hak, szekla, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 a może ktoś wrzucić fotkę tych elementów do mocowania linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) proszę. Edytowane 21 Lipca 2014 przez Szmiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Szmiglo - masz podniesiony zawias czy takie małe koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 to nie mój - to pierwszy lepszy z googla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TU-134 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 panowie,chodzi mi o przód auta, za co mam czepiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) panowie,chodzi mi o przód auta, za co mam czepiać ? schyl się i zajrzyj pod zderzak, po obu stronach są "uszy" do holowania Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez zeshky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcyg Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, może będzie wstanie mi ktoś pomóc, potrzebuje przyholować samochód, tylko raz się już zawiodłam na takiej jednej firmie, ktoś mi polecił ich: http://holowanie.i-poznan.pl/, podobno działają na terenie całej polski, tak więc pytam, może ktoś miał przyjemność/nieprzyjemność z nimi współpracować. Nie chciałabym się znów zawieźć. Z góry dziękuje za wszelką pomoc i sugestie, a może ktoś coś innego doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Z ubezpieczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kari ma rację. Najbezpieczniej będzie jak ubezpieczyciel Ci wskaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A czy sama się zawoziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi