TU-134 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 panowie; gdzie się "czepiać" w razie awari auta aby dojechać do warsztatu czy parkingu? bo nie widzę żadnego miejsca w zderzaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krawiec1974 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 ja mam po lewej stronie zderzaka taką zaślepkę po zdjęciu wkręcasz "śrubę" i ciągniesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netoperek Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 W X-trailu nie ma żadnych zaślepek, są za to zaczepy pod zderzakiem - dwa z przodu, i jeden po lewej z tyłu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Dobrze powiedział, widać je dobrze pod autem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkowal Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 W T30 mocowania do holowania mają jedną wadę. Są tak wykonane, że mają ostre krawędzie. Jeśli się do nich przywiąże bezpośrednio linę (na węzeł) to błyskawicznie się ona przetrze i urwie. Zalecam, aby lina do X'a była wykończona innym stalowym zaczepem (hak, szekla, itp.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TU-134 Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 a może ktoś wrzucić fotkę tych elementów do mocowania linki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmiglo Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) proszę. Edited July 21, 2014 by Szmiglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeshky Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Szmiglo - masz podniesiony zawias czy takie małe koła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szmiglo Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 to nie mój - to pierwszy lepszy z googla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TU-134 Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 panowie,chodzi mi o przód auta, za co mam czepiać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeshky Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) panowie,chodzi mi o przód auta, za co mam czepiać ? schyl się i zajrzyj pod zderzak, po obu stronach są "uszy" do holowania Edited August 7, 2014 by zeshky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcyg Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Witam wszystkich, może będzie wstanie mi ktoś pomóc, potrzebuje przyholować samochód, tylko raz się już zawiodłam na takiej jednej firmie, ktoś mi polecił ich: http://holowanie.i-poznan.pl/, podobno działają na terenie całej polski, tak więc pytam, może ktoś miał przyjemność/nieprzyjemność z nimi współpracować. Nie chciałabym się znów zawieźć. Z góry dziękuje za wszelką pomoc i sugestie, a może ktoś coś innego doradzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Z ubezpieczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoozva Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Kari ma rację. Najbezpieczniej będzie jak ubezpieczyciel Ci wskaże Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karibox1 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 A czy sama się zawoziłaś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts