DINO Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 potrzebuję radio do zamontowania, które ma bardzo mały pobór prądu, brak możliwości częstego ładowania AKU, dobrze by było też z CD lub USB, do tego dwa głośniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 ja mam do sprzedania cd/mp3 sony xplod cdx-gt210 z kostką,pół-kieszenią i panelem.. nie wiem jaki pobór prądu ma, ale na słabym aku zimą nie było problemów z rozładowywaniem. jak jesteś zainteresowany to pisz, a się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 tu nie chodzi o zakup radia, bo z tym nie ma problemu, tylko chodzi o to, że to radio będzie działać na AKU, bez stałego ładowania, może solar no i do tego będa tez inne odbiorniki podłączone pod to samo AKU, (światła, pompa itd) dlatego ważny jest pobór prądu, przez każde urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dobry aku żelowy lub inny o dużej pojemności, dobre naładowanie przed eksploatacją, oświetlenie LED, pompka o małej wydajności-przepływu /bo nie mówimy tutaj chyba o kąpaniu się/, solary są w modzie i nie są już takie drogie - i jest dużo używek. Zawsze jeszcze pozostaje Ci podjechanie swoim samochodem pod to AKU, i za pomocą przetwornicy 12-230V i prostownika impulsowego, raz podładować i dwa tygodnie wytrzymasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.