arturl Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Czy ktoś z Was wymieniał zwykłe lusterko na fotochromatyczne w primerze? Jeśli tak, to jak to najlepiej zrobić? Jakie kable i gdzie popodłączać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniaka Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 mam podobny problem, bardzo prosze kogos zorientowanego w temacie o informacje, jak to podlaczyc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 mam podobny problem, bardzo prosze kogos zorientowanego w temacie o informacje, jak to podlaczyc pozdrawiam Jeden kabelek podłączyć z miejsca takiego żeby napięcie bylo po przekręceniu kluczyka. to wszystko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturl Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Czy podpiecie pod oświetlenie kabiny będzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Podświetlenie kabiny ma zasilanie +12 VOLT na stałe. Lepsza będzie zapalniczka, on ma dopiero po zapłonie. W okolicy lusterka, raczej będzie ciężko znaleźć zasilanie po zapłonie dopiero. Nie ominie Cię ciągnięcie kabla słupkiem "A" gdzieś bliżej skrzynki z bezpiecznikami. Chyba że Nissan zrobił dobrze "oszczędnym" co nie brali wyposażenia dodatkowego, i dali do wszystkich egzemplarzy taką samą wiązkę elektryczną. Weź małe lusterko, latarkę, poświeć pod podsufitkę - może się okazać, że posiadasz gotową wtyczkę pod lusterko fotochromatyczne. Parę razy już się przekonałem, że auto z korbkami w drzwiach, ma kable do szyb elektrycznych pociągnięte, lub auto bez halogenów przeciwmgłowych, ma gotowe wtyczki i wystarczy tylko przykręcić do zderzaka lampy, a w desce rozdzielczej zamiast zaślepki wstawić włącznik. Sprawdź to najpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.