Gość bbqasquai Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam, jestem nowy na forum i mam nadzieje ze czegos nie pokreciłem. Problem mojego QQ polega na tym ze dzisiaj zablokowała sie klapa bagaznika i nie mogę jej otworzyc!!! Czy ktos miał podobny problem?? mozecie poradzic jak otworzyc bagaznik?? dodam ze chodzi o QQ 1.6 2007r. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 pewnie przycisk ci się zepsuł lub jakiś ciąg siłownik; niestety musisz od środka (zapewne jest śrubka w rączce reszta na zatrzaskach; po prostu zaczynasz od jednej strony i wyciągasz) a co się stało musisz sam zobaczysz; zamek ręką otworzysz . http://nissan4u.com/parts/qashqai/el_j10e/2007_6/type_18/body_back_door_and_rear_body/back_door_trimming/illustration_1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bbqasquai Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 dziekuje za odpowiedz, dzisiaj bede probował otworzyc od srodka, dam znac jak mi poszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Przyczyną może być mikrowłącznik w klamce(switch) ,lub pęknięty przewod w oslonie gumowej klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.