Guest bbqasquai Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Witam, jestem nowy na forum i mam nadzieje ze czegos nie pokreciłem. Problem mojego QQ polega na tym ze dzisiaj zablokowała sie klapa bagaznika i nie mogę jej otworzyc!!! Czy ktos miał podobny problem?? mozecie poradzic jak otworzyc bagaznik?? dodam ze chodzi o QQ 1.6 2007r. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcome Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 pewnie przycisk ci się zepsuł lub jakiś ciąg siłownik; niestety musisz od środka (zapewne jest śrubka w rączce reszta na zatrzaskach; po prostu zaczynasz od jednej strony i wyciągasz) a co się stało musisz sam zobaczysz; zamek ręką otworzysz . http://nissan4u.com/parts/qashqai/el_j10e/2007_6/type_18/body_back_door_and_rear_body/back_door_trimming/illustration_1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bbqasquai Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 dziekuje za odpowiedz, dzisiaj bede probował otworzyc od srodka, dam znac jak mi poszło:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Przyczyną może być mikrowłącznik w klamce(switch) ,lub pęknięty przewod w oslonie gumowej klapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.