Michał94 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam. W mojej almerce chciałem wymienić szczęki hamulcowe wraz ze sprzężynkami, problem nastąpił przy próbie zdjęcia łożyska, zdjąłem zawleczkę odkręciłem śróbę, wyjąłem podkładkę a ona tylko trochę się ruszała i ani rusz dalej. Jest coś jeszcze co to trzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ale przecież do wymiany szczęk nie trzeba nic więcej zdejmować oprucz bębna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał94 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Chciałem sobie tym ułatwić sprawę, bo chcę wszystkie sprężyny wymienić, ale jak faktycznie tego się nie zdejmuje, to poradzę sobie i bez zdejmowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.