sedek Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam , dziisaj wyjąłem nagrzewnice z micry i myślałem , że z założeniem innej (z odzysku) nie będzie problemu. A tu zonk, moja jest z miedzi ma wymiary : długość x szerokość x wysokość 20 x 16 x 7,5 cm oraz króćce wodne proste. Zakupiona natomiast ma wymiary: długość x szerokość x wysokość 18,5 x 19,5 x 4,5 cm oraz króćce wodne zakrzywione prawie pod kątem prostym ! Obudowa mojej nagrzewnicy (a raczej miejsce,gdzie wchodzi nagrzewnica) jest za duża na te kupioną już nie mówiąc o zakrzywionych króćcach. I jestem w ciemnej.... Auto stoi uziemione, a na alledrogo nie ma takiej nagrzewnicy. Ma ktoś jaki pomysł ? Były różne nagrzewnice !? A moze od czegoś inego podchodzi. Pozdrawiam Was i prosze o szybką informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Teraz śmiało nagrzewnicę możesz odesłać i dać mu fotki jaka powinna być. Może on pomylił? Może było to też uzależnione od pojemności silnika? Najważniejsze że masz ją wyjętą, znasz wymiary i wiesz czego szukać. Zawsze możesz wymiary oraz fotki przesłać do sprzedającego z dokładnym rozpytaniem. Sprawdź jeszcze jakie nagrzewnice miały K11 z początku produkcji. A może będzie pasowała jakaś od K10, ale z całą obudową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A żeby odziemić uziemione autko, złącz rurką i dwiema opaskami skręcanymi dwa węże które do tej pory wchodziły do nagrzewnicy i możesz jeździć dalej, tyle że bez ogrzewania. Ale możesz jeździć dalej... P.S. Mój Szwagier ma K10 1.2 w wersji Super S w Krakowie. Chcesz namiar na niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A żeby odziemić uziemione autko, złącz rurką i dwiema opaskami skręcanymi dwa węże które do tej pory wchodziły do nagrzewnicy i możesz jeździć dalej, tyle że bez ogrzewania. Ale możesz jeździć dalej... P.S. Mój Szwagier ma K10 1.2 w wersji Super S w Krakowie. Chcesz namiar na niego? Dzieki, z nagrzewnicą poradziłem sobie, ale daj mi namiar na priva, poszukuję również chłodnicy do tej micry. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Z chłodnicą Szwagier walczył, grzało mu się auto i był walnięty czujnik temperatury. Zmieniał całą, ale to już sporo czasu temu. Wieczorem napiszę Ci na priv jego numer lub mail. Pozdrawiam. P.S. W której części Krakowa mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 W NH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Trochę z drugiej strony. Szwagier mieszka blisko wlotu od Skawiny. Ale myślę że warto będzie się spotkać i pogadać o swoich Micrach Do wieczora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedek Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 O.K. Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.