shiro Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Mam do Was pytanie odnośnie radia w Juku. Na kierownicy mam przycisk do zmiany stacji radia. tylko że zmienia mi stacje według listy głównej - wszystkich wyszukanych stacji, a chciałbym żeby zmieniał stacje zaprogramowane w ulubionych, tj. od 1-12. Da się to jakoś zmienić?? Mam nadzieję że wyjaśniłem jasno o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mi leca po kolei ale to chyba trzeba programowac po kolei od 1-12 a nie ze 1-4-2-7-3 bo wtedy chyba tak bedzie jak u ciebie zaprogramój 1-2-3-4..... i sprawdz bo w samych ustawieniach nie napotkałem na opcje zeby ci miało jakos specjalnie przezucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Shiro ja mam to samo. ;( Zrobiłeś coś z tym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motivo Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Czy komuś udało się problem rozwiązać? Jeśli mam przerzucać wg listy narzuconej przez radio, to sterowanie stacjami z pilota jest bezużyteczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiX360 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Niestety u mnie to samo Swoje zapisane stacje mozesz zmieniac na wyswietlaczu , reszta stacji leci alfabetycznie przyciskiem z kierownicy. Problemu nie ominiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emti Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Czy komuś udało się problem rozwiązać? Jeśli mam przerzucać wg listy narzuconej przez radio, to sterowanie stacjami z pilota jest bezużyteczne. Rozwiązałem. Zmieniłem radio na stację multimedialną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motivo Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 mareckiX360 - jeden znajomy powiedział, że od nowości miał możliwość zmiany po kolei z kierownicy stacji z pól 1-6 - muszę go przycisnąć, żeby to sprawdził, bo coś mi się wydaje, że chyba mnie nie zrozumiał. emti - nie rozwiązałeś, a ominąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.