shiro Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 Mam do Was pytanie odnośnie radia w Juku. Na kierownicy mam przycisk do zmiany stacji radia. tylko że zmienia mi stacje według listy głównej - wszystkich wyszukanych stacji, a chciałbym żeby zmieniał stacje zaprogramowane w ulubionych, tj. od 1-12. Da się to jakoś zmienić?? Mam nadzieję że wyjaśniłem jasno o co mi chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexxmen30 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Mi leca po kolei ale to chyba trzeba programowac po kolei od 1-12 a nie ze 1-4-2-7-3 bo wtedy chyba tak bedzie jak u ciebie zaprogramój 1-2-3-4..... i sprawdz bo w samych ustawieniach nie napotkałem na opcje zeby ci miało jakos specjalnie przezucac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewelineczka Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Shiro ja mam to samo. ;( Zrobiłeś coś z tym ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motivo Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Czy komuś udało się problem rozwiązać? Jeśli mam przerzucać wg listy narzuconej przez radio, to sterowanie stacjami z pilota jest bezużyteczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mareckiX360 Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Niestety u mnie to samo Swoje zapisane stacje mozesz zmieniac na wyswietlaczu , reszta stacji leci alfabetycznie przyciskiem z kierownicy. Problemu nie ominiesz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emti Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Czy komuś udało się problem rozwiązać? Jeśli mam przerzucać wg listy narzuconej przez radio, to sterowanie stacjami z pilota jest bezużyteczne. Rozwiązałem. Zmieniłem radio na stację multimedialną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motivo Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 mareckiX360 - jeden znajomy powiedział, że od nowości miał możliwość zmiany po kolei z kierownicy stacji z pól 1-6 - muszę go przycisnąć, żeby to sprawdził, bo coś mi się wydaje, że chyba mnie nie zrozumiał. emti - nie rozwiązałeś, a ominąłeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.