Qubuś Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Czy pasuje bez przerobek bak od diesla do dlugiego terrano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Po numerze części na pewno nie będzie pasować... różne pojemności są... w longu jest cały pod podłoga bagażnika, a w krótkim jest scięcie na tylne fotele z króciaka powinien podejść ale nie wiem czy "plug&play" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkosz Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Po numerze części na pewno nie będzie pasować... różne pojemności są... w longu jest cały pod podłoga bagażnika, a w krótkim jest scięcie na tylne fotele z króciaka powinien podejść ale nie wiem czy "plug&play" Podbijam pytanie tylko odwrotnie czy ktos zalozyl z dlugiego do krotkiego, i z jakimi przerobkami sie to wiazalo, czy bardzo widocznymi,musze u siebie wymienic w krotkim, a chetnie bym zalozyl wiekszy od dlugiego te 8 l. robi mi roznice, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jeśli pasuje od długiego to przekładaj, ale jeśli musiałbyś przespawywać mocowania to rozejrzyj się od razu za zbiornikiem z tworzywa np. z frotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkosz Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gdybym mial od dlugiego na stanie to bym sprawdzil a niestety nie mam a nie usmiecha mi sie kupowac aby tylko sprawdzic, z frotki faktycznie moglby podejsc i by nie gnil.musze poszukac po znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 chlopaki tak zapytam czy wiecie moze z jakich modeli podejdzie plastikowy bak do terrano2 longa. Widzialem w topicu frontere, a macie jeszcze jakies propozycje? najlepiej w przedziale 80-100l może jakiś dostawczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio182 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 hej ja mam longa z bakiem od krótkiego. Tak już kupiłem, ale z tego co widziałem to pasowalo wszystko. Gorzej jest tylko przy wlewie (wlew jest nizej, po otwarciu klapki musze wsadzić trochę reki żeby odkrecic i dookoła jest owalone pianka. ale w niczym to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Z patrola (100L) probowaliscie ? przydalby mi sie wiekszy przy spalaniu 13-14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.