helfi Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie mam problem z zakupem wtyku (kostki co wchodzi do lampy) do lampy tylnej. Czy ktoś mógłby dać jakieś namiary. Mam wypalony wtyk masy i czyszczenie go i psikanie kontaktem to pomaga góra na miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 jakie auto? Teraz dojrzałem, że P12 jak wszedłem w dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Panowie mam problem z zakupem wtyku (kostki co wchodzi do lampy) do lampy tylnej. Czy ktoś mógłby dać jakieś namiary. Mam wypalony wtyk masy i czyszczenie go i psikanie kontaktem to pomaga góra na miesiąc. Widzisz kolego i tak jest jak w poscie wyżej, jak nie uzupełnia się profilu. Prócz tego temat powinien być pełny, a nie tylko -->gdzie kupić?<--. Jest dużo szrotów gdzie sprzedają Angliki. Prócz tego na forum w dziale P12 był temat o dodatkowej masie w lampach tylnych. Gdybyś nie miał tajemnicy i w profilu napisał skąd jesteś, to może i byś miał namiary od osób blisko mieszkających, gdzie coś takiego można zakupić. Ty nie piszesz za dużo, to i inni nie będą również nadgorliwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 szukaj na szrotach lub (będzie szybciej) na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.