Gość kulik Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Żebym się nie rozpędził, jak będę wlewać? Jeszcze filtry....olejowy, paliwowy, powietrza, i do kabiny (klima) - czy coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 jezeli chodzi o olej to około 5.7 jezeli dobrze pamietam, a filterki mysle ze wszystkie wymieniłes, ja miałem problemy z dobraniem paliwowego ale za trzecim razem doszedł własciwy, a pasuje cheba z primiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja mam kłopoty z olejowym.....muszę jechać do sklepu i wymienić. 5.7 litra!!! Jesteć pewien? To strasznie dużo :shock: I jeszcze jedno co ile wymieniasz oleum? Pytam bo mnie w Nissanie powiedzieli, że należy to robiś co 20 tyś km. Ale mnie się coś wydaje, że co 15 k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 U mnie olejowe były akurat trzy rodzaje i dobrali sobie bez problemu, oleju wchodzi 5.7l nie dziw sie w koncu 2200 ccm sprawdze jeszcze w ksiazce jak wroce do domku.A co do wymiany to ja tez usłyszałem w serwisie ze po 20 tys najlepiej, ale mysle ze po 15 tys wymienie, a po 10 tys filtr powietrza bo szkoda mi przepływki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Z tą ilością trochę się dziwię, bo mam jeszcze samochód z silnikem 2.0 benzyna i wchodzi 4,5 litra. Mam jeszcze pytanie o tarcze na tył. Są takie same jak w innych wersjach czy większe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Jezeli chodzi o olej to z tego co przeczytałem wchodzi 5.7 lub! 6.1, ja wlewałem ok 5.7 i jest dobrze. Co do tarcz to sie nie orientuje, ale za to z klockami na tył miałem mały problem, wg katalogów nie pasowało nic, dobralismy chyba od primery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kulik Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Wlałem 5,0 litra i na bagnecie jest dokładnie na środku między min i max.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz_a Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Witam. U mnie tak samo. Pisali w instrukcji 5,7.A 5 litrów i równo w polowie. Pzdr. 2,2Di N-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.