Coobcio Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 350Z 265KM Vs 350Z 291KM Vs 370Z 348KM: https://www.youtube.com/watch?v=ZxwP3UQFAq4 Różnica w zetkach tych 26KM to moim zdaniem przepaść i nie żałuję wydanej kasy na zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No teraz w końcu mamy porównanie do serii Ładnie się zbiera, znacząca różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Coobcio, bądźmy obiektywni 1) Na starcie ruszyłem później żeby któremuś z Was w d*pę nie wjechać 2) Specjalnie zostawałem trochę z tyłu bo kamienie tłukły spod Waszych kół (co nawet słychać) 3) Opony, które miałem na tyle zupełnie nie chciały się rozgrzać, nawet Bartek, który miał totalnie zajechane tylne opony uciekał mi na starcie Wg mnie rzeczywista różnica na 1/4 to ok 1 do 2 długości, a na filmie jest ze 4-5. Wspominane było o odelżeniu auta. Coobcio, ile ta Twoja waży? Przecież masz wywaloną klimę, nie masz części plastików, lekki zamach, rozpórka dolna założona? Powstaje jeszcze kwestia przekładki, dodała czy zdjęła z masy? Podejrzewam, że w stosunku do mojej jest ze 150kg różnicy Fakt jest taki, że jedzie Ci to auto bardzo dobrze, zdecydowanie lepiej niż seria ale powstaje pytanie ile daje masa a ile przyrost mocy w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) No wiadomo że na starcie słabo ruszyłeś ale potem na maksa odkręcałeś już się tutaj nie wymiguj Musimy poważyć te nasze zetki, twoja obstawiam że ma lżejszy wydech ale moja nie ma klimy i paru plastików w bagażniku obstawiam jakieś -20-25kg względem Serii uwzględniając przy tym że mam ciężkie 19... Twoj duet w stosunku do innych wolnossących 350Z i tak jest jednym z najszybszych Edytowane 17 Października 2013 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dobra, nie będziemy się drapać Masz szybszą ale mam nadzieję, że już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ładnie ładnie a ta 370z jest sporo mocniejsza od serii czyli reasumują opierdzielasz 370 stocka i Nismo pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Tomku będe mieć wypełniacz pod twoją maskę wtedy zdecydowanie będziesz szybszy A 370Z ma blisko 30KM więcej ponad serię Edytowane 17 Października 2013 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi