filtron1 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 siemka wlasnie znalazlem to ogloszenie ciekawe czy jest sens kupowac i czy zd to egzamin http://allegro.pl/chiptun...3599414196.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Poruszane już nie raz... Te urządzenia za***iście zdają egzamin... z psucia auta Widziałem już nie jedno auto z tym cudeńkiem... i cuda się dzieją... Każde auto powinno być robione indywidualnie... Na hamownię i wsio... 500-800 dobrze Ci zrobią, jeśli chcesz zaoszczędzić poszukaj ludzi strojących auta, podłączy kompa, pojeździcie i zrobi to samo za 250-450zł. Podpowiedź, szukaj w googlu ludzi typu: grafix, mateusztdi, z3rgo, po różnych forach. A jeśli Ci nie śpieszno zapraszam do mnie po nowym roku, chętnie to zrobię edit w pakiecie mogę załatwić taniej przelot i dolot + strojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tag Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 To w SR20 da sie robic chiptuning? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.