zaq79 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam W związku tym że za oknami coraz zimniej a niedługo zima zastanawiam się doposażeniem mojego X-sa w podgrzewane lusterka. Na razie chciałbym zasiegnąć informacji czy ktoś z was już to robił? Czy w naszych X-sach jest zrobina instalacja czy trzeba wszystko zrobić samemu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Było niedawno na forum, najpierw proszę skorzystać z wyszukiwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaq79 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Szukałem i nie znalazłem informacji które mnie interesują. Owszem są tematy w których koledzy wspominają o podgrzewanych lusterkach ale tylko że w niektórych egzemplarzach takowe występują a w innych nie. Moje pytanie brzmi czy w samochodach w których nie ma podgrzewanych lusterek jest przygotoana instalacja na taki "luksus" oraz czy ktoś z kolegów dorabiał sam podgrzewanie lusterek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Szukałem i nie znalazłem informacji które mnie interesują. Owszem są tematy w których koledzy wspominają o podgrzewanych lusterkach ale tylko że w niektórych egzemplarzach takowe występują a w innych nie. Moje pytanie brzmi czy w samochodach w których nie ma podgrzewanych lusterek jest przygotoana instalacja na taki "luksus" oraz czy ktoś z kolegów dorabiał sam podgrzewanie lusterek. trzeba ciągnąć instalację od przekaźnika szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-Johny Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wydaje mi się, że w naszych X podgrzewanie lusterek jest zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby. Też o tym nie wiedziałem wcześniej zanim nie przeczytałem na forum Z drugiej strony konieczność włączania podgrzewania tylnej szyby tak mnie denerwuje, że lusterek w efekcie nie podgrzewam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netoperek Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Lusterka są podgrzewane razem z tylną szybą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wydaje mi się, że w naszych X podgrzewanie lusterek jest zintegrowane z podgrzewaniem tylnej szyby. Też o tym nie wiedziałem wcześniej zanim nie przeczytałem na forum Z drugiej strony konieczność włączania podgrzewania tylnej szyby tak mnie denerwuje, że lusterek w efekcie nie podgrzewam. ja też tak miałem w lagunie. Ale to podgrzewanie lusterek zajmuje 2 minutki. Nie musisz grzać długo, poza tym po 15 minutach i tak samo się wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.