krzycho59 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam, ponieważ zamierzam w swoim Juke zamontować subwoofer mam pytanie do użytkowników posiadających auta z systeme audio Bose a mianowice: Fabryczny sub wchodzi w koło zapasowe i tu pytanie cz koło jest pełnowymiarowe cz jest to dojazdówka? Mile widziałbym zdjęcia takiego zamontowanego suba i sposobu w jaki jest on przmocowany do koła bo w Juku koło dojazdowe jest zamontowane wnęką do dołu i pewnie trzeba coś pokombinować aby to odwrócić. Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Wejdź do tematu koło zapasowe w naszym dziale i masz zdjęcia w poście z 19 wrzesnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Wejdź do tematu koło zapasowe w naszym dziale i masz zdjęcia w poście z 19 wrzesnia Piekne dzięki a czy sub wchodzi też w dojazdówkę? oczywiście 16 cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robekkk Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Piekne dzięki a czy sub wchodzi też w dojazdówkę? oczywiście 16 cali Ja mam w dojazdówce i pasuje idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corker Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A jak gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tymi Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 fabryczny sub w kole jest słaby zastosuj rozwiązanie niestandardowe - dobra subwoofer ze skrzynka przymocowany do scian bagaznika ( ww qq +2 duzo miejsca na takie rozwiązanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.