krzycho59 Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Witam, ponieważ zamierzam w swoim Juke zamontować subwoofer mam pytanie do użytkowników posiadających auta z systeme audio Bose a mianowice: Fabryczny sub wchodzi w koło zapasowe i tu pytanie cz koło jest pełnowymiarowe cz jest to dojazdówka? Mile widziałbym zdjęcia takiego zamontowanego suba i sposobu w jaki jest on przmocowany do koła bo w Juku koło dojazdowe jest zamontowane wnęką do dołu i pewnie trzeba coś pokombinować aby to odwrócić. Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareq Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Wejdź do tematu koło zapasowe w naszym dziale i masz zdjęcia w poście z 19 wrzesnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho59 Posted October 9, 2013 Author Share Posted October 9, 2013 Wejdź do tematu koło zapasowe w naszym dziale i masz zdjęcia w poście z 19 wrzesnia Piekne dzięki a czy sub wchodzi też w dojazdówkę? oczywiście 16 cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
robekkk Posted October 9, 2013 Share Posted October 9, 2013 Piekne dzięki a czy sub wchodzi też w dojazdówkę? oczywiście 16 cali Ja mam w dojazdówce i pasuje idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corker Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 A jak gra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tymi Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 fabryczny sub w kole jest słaby zastosuj rozwiązanie niestandardowe - dobra subwoofer ze skrzynka przymocowany do scian bagaznika ( ww qq +2 duzo miejsca na takie rozwiązanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.